Чарли Шийн кътал секс касета

Пореден скандал се завихри около американския актьор Чарли Шийн. Този път порно звезда на име Фелъни твърди, че 44-годишният актьор е документирал как двамата правят секс. „Чарли и аз записахме невероятно видео. През цялото време той м

2011-02-05 15:16:41
Чарли Шийн кътал секс касета
Пореден скандал се завихри около американския актьор Чарли Шийн.

Този път порно звезда на име Фелъни твърди, че 44-годишният актьор е документирал как двамата правят секс.

„Чарли и аз записахме невероятно видео. През цялото време той ми повтаряше, че много би искал да участва в порно филм”, заяви в свое скорошно интервю Фелъни.

Русата секс бомба също така призна, че е започнала да се среща с Шийн, още когато бил женен за Брук Мюлер. Тя разкри и по-пикантни подробности около сексуалните предпочитания на звездата от „Двама мъже и половина”:

„Жените го обожават, а той обича да експериментира. Той има много фетиши, обича да играе роли и си пада по наистина извратени неща”.

Скандалните разкритията обаче далеч не са единствения проблем на Шийн в последно време. Преди по-малко от две седмици той бе приет в болница със силни абдоминални болки заради злоупотреба с алкохол и кокаин. Веднага след изписването си от здравното заведение актьорът влезе в рехабилитационна клиника за лечение на зависимости.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия