Виктория и Дейвид Бекъм най-накрая сбъднаха мечтата си

Виктория и Дейвид Бекъм най-накрая ще сбъднат една от мечтите си. Звездното семейство ще се сдобие с дъщеря, това бе потвърдено от лекарите във Великобритания. Двамата от дълго време правят опити да си имат дъщеря, но все им се раждат момчета. Сем

2011-02-05 15:11:42
Виктория и Дейвид Бекъм най-накрая сбъднаха мечтата си
Виктория и Дейвид Бекъм най-накрая ще сбъднат една от мечтите си. Звездното семейство ще се сдобие с дъщеря, това бе потвърдено от лекарите във Великобритания. Двамата от дълго време правят опити да си имат дъщеря, но все им се раждат момчета.

Семейство Бекъм са много щастливи от новината, защото това ще е последното им дете и се радват, че именно то ще бъде момиченце. Виктория си направи изследвания в началото на януари, но тогава още бе твърде рано, за да се определи пола на бебето. След направения ултразвук след 16-та седмица стана ясно, че чакат момиче. 4D скенерът пък показа, че нещата около плода са нормални и той се развива добре.

Като цяло полът на бебето се определя с точност след 20-та седмица, но има специалисти, които могат да го определят и месец по-рано. Семейство Бекъм ще живее във Великобритания до края на този месец, като Бекъм тренира с Тотнъм, преди да започне новия сезон в Америка, където ще играе за ЛА Галакси.

Дъщерята на Виктория и Дейвид Бекъм ще се появи на бял свят през летния сезон. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия