Младеж едва не загина от ръката на изгората си - 18-годишна тийнейджърка.
В четвъртък 18-годишната Дияна Господинова и 28-годишният й приятел, с когото тя живеела на семейни начала, седнали да вечерят в дома си Плевен.

По време на вечерята обаче, двамата се скарали,  Дияна изпаднала  в истерия  и започнала да крещи. Свикнал с нейните изстъпления, младежът мълчал и не й отговарял.

Това вбесило младата жена, тя грабнала от масата кухненски нож и  го забила  в гърба на нищо неподозиращия мъж.  Той паднал на земята, целият в  кръв.  Дияна се стреснала от направеното, взела марли и го превързала.

Раната,  обаче, не била  никак лека, защото на другата сутрин младият мъж припаднал от кръвозагуба.  Уплашената тийнейджърка  веднага го завела в болница, където се установило, че далакът на мъжа е прободен и той се нуждае от спешна операция.

Какво  ли щеше да стане, ако всеки от нас разрешаваше семейните си проблеми  като размахва нож? Къде ли се корени тази агресия, която избива все по-често напоследък?
Наистина трябва да се замислим и да внимаваме с какви хора създаваме отношения, защото  доста често  всичко се корени още в детството....
Автор: Тони