Слухове за Андрю Гарфилд

Напоследък се носят слухове, че Андрю Гарфилд се държи много надуто и надменно. Всичко тръгнало от случка в заведение, в което сервитьорът се е държал много неприятно с Андрю и приятелите му. Актьорът просто поискал сметката, платил, без да остав

2011-02-04 15:12:09
Слухове за Андрю Гарфилд
Напоследък се носят слухове, че Андрю Гарфилд се държи много надуто и надменно. Всичко тръгнало от случка в заведение, в което сервитьорът се е държал много неприятно с Андрю и приятелите му.

Актьорът просто поискал сметката, платил, без да остави нито цент бакшиш заради неприятното държание и си тръгнал заедно с компанията си. На излизане обаче бил чут от папарак да говори лоши неща за сервитьора и това веднага плъзнало по медиите.

След всичко това  сервитьорът, може би ядосан от нулевия бакшиш, говорил с папарака и наръсил куп лъжи по адрес на звездата.

27-годишният актьор наскоро бе избран да бъде Човекът Паяк в новия филм. Продукцията няма да има връзка със старите и е така наречена рестарт на франчайза.

До колкото знаем, филмът ще спазва историята на стария комикс, където Питър Паркър не е смотаняк в реалния живот, а успешен спортист и красавец. Все още нищо не е потвърдено, но скоро ще има пресконференция относно детайли по филма. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия