Дупето на Ким Кардашиян е най-секси (+снимки)

Холивудската знаменитост Ким Кардашиян е притежателката на най-сексапилното дупе в света, сочат резултатите от онлайн допитване, публикувано на страниците на британския вестник “Сън”. 30-годишната звезда, която е от арменски произхо

2011-02-03 15:02:48
Дупето на Ким Кардашиян е най-секси (+снимки)
Холивудската знаменитост Ким Кардашиян е притежателката на най-сексапилното дупе в света, сочат резултатите от онлайн допитване, публикувано на страниците на британския вестник “Сън”.

30-годишната звезда, която е от арменски произход, си спечели убедително първото място в класацията, оставяйки далеч след себе си латино дивата Дженифър Лопес и Бионсе, които заеха съответно второто и третото място.

Както всяка друга година, така и през тази, челните места в класацията на най-сексапилните дупета в света на шоубизнеса са окупирани от притежателките на по-пищни задни части.

На четвърта и пета позиция обаче се разполагат актрисата Джесика Бийл и певицата Лейди Гага, които могат да се похвалят с далеч по-скромни форми.

На шесто и седмо място в класацията на най-сексапилните звездни дупета са поставени колумбийската певица Шакира и барбадоската й колежка Риана, които по правило всяка година попадат в подобен род класации.

Заслужава ли си Ким Кардашиян първото място, преценете сами:




Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия