Бивша еротична моделка в лесбийска афера с Риана?

Бивша еротична моделка на име Наташа Бъртън намекна, че е имала лесбийска афера с барбадоската певица Риана. В своята книга, озаглавена „Малки мръсни тайни”, Бъртън разказва за връзката си с известна изпълнителка, която според злите

2011-02-02 15:54:42
Бивша еротична моделка в лесбийска афера с Риана?
Бивша еротична моделка на име Наташа Бъртън намекна, че е имала лесбийска афера с барбадоската певица Риана.

В своята книга, озаглавена „Малки мръсни тайни”, Бъртън разказва за връзката си с известна изпълнителка, която според злите езици всъщност е Риана.

„Имахме прекрасна връзка. Поръчвахме си храна за вкъщи, гледахме телевизия, правехме всичко заедно. В един момент взаимоотношенията ни станаха и сексуални. Връзката ни обаче продължи само няколко седмици, тъй като тя беше много заета, постоянно пътуваше и имаше много ангажименти”, коментира пред вестник „Сън” бившата моделка.

„Тя определено е бисексуална. Всичко стана абсолютно непредвидено и случайно, но беше наистина забавно. Сексът с нея беше страхотен, но ние имахме и нещо повече от това – наистина се чувствахме свързани една с друга”, допълни още Бъртън.

На въпроса, дали става въпрос за Риана, Бъртън с усмивка заявява, че съвсем скоро цялата истина ще излезе наяве. Дотогава можем само да гадаем...
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия