54-годишен мъж изнасилвал деца и хора с психически и физически увреждания

54-годишен мъж от Швейцария призна, че е изнасилил 114 души, сред които деца и възрастни с физически и психически увреждания. Мъжът е бил социален работник и е работел в специализирани домове за деца в Германия и Швейцария през последните 30 години.

2011-02-02 15:00:36
54-годишен мъж изнасилвал деца и хора с психически и физически увреждания
54-годишен мъж от Швейцария призна, че е изнасилил 114 души, сред които деца и възрастни с физически и психически увреждания. Мъжът е бил социален работник и е работел в специализирани домове за деца в Германия и Швейцария през последните 30 години. Полицията го заловила през пролетта на 2010 година, когато двама души от дома съобщили на родителите си, че правят секс с мъжа. Терапевтът признал, че е имал сексуален контакт със 114 души.

Повечето му жертви били млади мъже, голяма част от тях имали сериозни физически и психически увреждания. Сред потърпевшите имало и невръстни деца, дори някои от децата на служителите на домовете пострадали. Най-малкото дете било едва на 1 година, едва 42 от жертвите били пълнолетни. 18 от изнасилванията били документирани с фотоапарат и видеокамера.

Мъжът работел в 9 домове в Германия и Швейцария през последните 30 години. През 2003 година е повдигнато обвинение срещу него за изнасилване на 13-годишно момиче, което е умствено изостанало, но разследването било прекратено, защото съдът имал съмнения в показанията на девойката. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия