Транссексуален модел впечатли Бразилия (+снимки)

Транссексуалният модел Леа Т впечатли Бразилия с участието си в Седмицата на модата Зима 2011 в Сао Пауло. Въпреки присъствието на едни от най-големите звезди на модния подиум, Леа Т успя да прикове погледите на присъстващите към себе си, засен

2011-01-30 13:02:57
Транссексуален модел впечатли Бразилия (+снимки)
Транссексуалният модел Леа Т впечатли Бразилия с участието си в Седмицата на модата Зима 2011 в Сао Пауло.

Въпреки присъствието на едни от най-големите звезди на модния подиум, Леа Т успя да прикове погледите на присъстващите към себе си, засенчвайки модели като Жизел Бюндхен и знаменитости от ранга на Парис Хилтън.

Това, с което се отличава Леа Т, е, че тя всъщност е от мъжки пол - рожденото й име е Леонардо. Леа обаче в момента провежда медикаментозно лечение, което ще я подготви за операцията за смяна на пола, на която възнамерява съвсем скоро да се подложи.

Въпреки че е родена в Бразилия в семейството на известен футболен играч, Леа Т живее и работи в Италия от няколко години. Кариерата й на модел е във възход от миналото лято, когато тя стана рекламно лице на френската марка Givenchy.

За популярността на транссексуалния модел през последните няколко месеца спомогна и скандалната корица на списание “Love”, на която Леа Т целува страстно британската манекенка Кейт Мос.

Вижте снимки:




Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия