23-годишен педофил изнасили две момченца в McDonald`s

Педофил на 23-годишна възраст блудства с две момчета на четири и седем години в McDonald`s в Лондон. Мъжът е задържат от полицията и ще бъде съден за действията си, като го очакват дълги години зад решетките. Историята е наистина потресаваща. Двет

2011-01-29 23:55:24
23-годишен педофил изнасили две момченца в McDonald`s
Педофил на 23-годишна възраст блудства с две момчета на четири и седем години в McDonald`s в Лондон. Мъжът е задържат от полицията и ще бъде съден за действията си, като го очакват дълги години зад решетките.

Историята е наистина потресаваща. Двете деца обядвали в заведението за бързо хранене заедно със своя баща. Те решили да отидат до тоалетна и бащата преценил, че не е проблем да го направят сами. Педофилът ги видял и ги последвал в тоалетната, където ги изнасилил. Двете деца били толкова травматизирани и уплашени, че като се върнали при баща си, не му споделили нищо. Истината станала ясна няколко дни по-късно, когато отишли в същия McDonald`s и децата почти получили нервна криза. Тогава те разказали за инцидента.

Бащата се обадил в полицията, униформените намерили снимка на 23-годишния педофил и два дни по-късно той вече бил зад решетките. Мъжът е обявен за особено опасно личност за обществото и го чака дългосрочна присъда.

От "McDonald`s" заявиха, че се шокирани от случилото се, но имат видеонаблюдение, което е успяло да помогне по време на разследването. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия