Чарли Шийн, който в последно време е известен повече с истории, свързани с наркотици, отколкото с актьорската си игра, се намира в рехабилитационен център.

Продуцентите на сериала "Двама мъже и половина" обявиха, че снимките се замразяват, докато 45-годишният актьор не излезе от здравното заведение, където се озова след бурно парти, на което за пореден път прекали с наркотици. Екипът на сериала е загрижен за здравето на Чарли Шийн и се надява най-накрая нещата да се оправят и актьорът да вземе правилното решение и да излекува своята зависимост.

Актьорът за трети път постъпва във възстановителен център за последната една година. Официално не е обявена причината за хоспитализацията на Чарли Шийн, но според слуховете, той е прекалил с кокаин, който му бил доставен от дилър в дизайнерско куфарче, пълно с качествената стока. Партито продължило над 35 часа. Близък приятел на актьора твърди, че той е в рехабилитационния център не заради наркотици, а ... заради продължителен смях. Смехът донесъл на Чарли Шийн херния..
Автор: Ралица Солакова