16-годишно момиче предизвикала рекордна верижна катастрофа

В САЩ момиче на 16 години предизвикала невероятна верижна катастрофа. Момичето се казва Моник Фернандез и е изгряваща звезда в щата в който живее, Невада. Момичето карало сравнително големия си оф-роуд джип и пишела смс-и на приятелката си. Тя явн

2011-01-29 20:26:28
16-годишно момиче предизвикала рекордна верижна катастрофа
В САЩ момиче на 16 години предизвикала невероятна верижна катастрофа. Момичето се казва Моник Фернандез и е изгряваща звезда в щата в който живее, Невада.

Момичето карало сравнително големия си оф-роуд джип и пишела смс-и на приятелката си. Тя явно не гледала, че идва тол-бутка и ударила 2 коли с около 80 километра в час. Зад нея се забили други 4 коли, а от страни паникьосаните хора загубили контрол над други 2 автомобила и станало пълна каша. Общият брой на ударените автомобили е бил 18.

За невероятен късмет единственият пострадал е млад мъж, който току що си бил закупил горещо кафе и го разлял в скута си.

Катастрофата предизвикала невероятно задръстване на входа на магистрален път и доста работа за полицейските служители. Хубавата новина, е че момичето няма да може да кара автомобил поне 3 години, защото е шофирала с 10 километра над позволената скорост и е предизвикала масово ПТП. Правата за шофиране ще й бъдат върнати евентуално след 3 години, ако няма никакви провинения за каквото и да е през това време. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия