Кейра Аугустина стана известна с дупето си, което снимаше и пускаше из сайтове. Тя си направи собствен блог и там продължи интересната си кариера. Хубавата й фигура й донесе доста слава и дори покани за реклами.

Тя е получила покана преди няколко седмици да се снима за списание Максим и в новия брой на Американската версия на списанието феновете й ще могат да я видят в цялата й прелест.

Почитателите на красавицата пощуряха и интересното е, че 30% от тях са жени, които са луду влюбени в Кейра. Максим ще има цели 9 страници с нейните снимки и всичките ще са нови.

Много хора се прочуват с визията си в YouTube, има много момичета открили кариера като професионални модели като са танцували пред уебкамерите си и са качвали клипчетата в страницата.

Вече има и мъже, които правят това и търсят лесния начин към парите. Много тях с тренирани тела правят същото, но не танцуват, а вдигат тежести и подобни мъжкарски неща, за да се харесват на жените. Съответно доста от тях получават работа като модели на бельо и подобни.
Автор: Александър Ненов