Ашли Тисдейл уволнена от "cAbercrombie & Fith"

Звездата от филмите "High School Musical" нямала покани за филми и решила да приеме предложение за работа в модната фирма "Abercrombie & Fitch". Фирмата се занимава с модели и дизайн на дрехи. Ашли обаче дори не успяла да с

2011-01-27 12:08:59
Ашли Тисдейл уволнена от
Звездата от филмите "High School Musical" нямала покани за филми и решила да приеме предложение за работа в модната фирма "Abercrombie & Fitch". Фирмата се занимава с модели и дизайн на дрехи.

Ашли обаче дори не успяла да се задържи и ден, защото управителят решил да я уволни поради несвършена работа цяла седмица, тъй като тя въобще не била в магазина.

Актрисата била много изненадана, защото тя казала, че отива да снима няколко серии за нов сериал, за който я поканили изведнъж  и, че когато приключи, ще се върне.

"След работната ми седмица на снимачната площадка аз отидох в магазина за първия ми работен ден, а управителя ми каза, че съм уволнена, защото не съм се явила цяла седмица." - споделя тя.

Управителят на магазина обяснил, че се приемат само семейни и здравословни извинения за неявяване: "Това, че тя е снимала сериал не касае магазина по никакъв начин. Хора желаещи тази работа има много. " - казал той. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия