Отвлечено преди 23 години момиче намери случайно родната си майка

23-годишно момиче, което било отвлечено като бебе, успя само да открие родната си майка. Историята е от 1987 година, когато дъщерята на Джой Уайт била приета в болница. Майката оставила бебето си на грижите на персонала и на следващия ден отишла да г

2011-01-24 16:56:20
Отвлечено преди 23 години момиче намери случайно родната си майка
23-годишно момиче, което било отвлечено като бебе, успя само да открие родната си майка. Историята е от 1987 година, когато дъщерята на Джой Уайт била приета в болница. Майката оставила бебето си на грижите на персонала и на следващия ден отишла да го види, но ... него го нямало. Оттогава Джой се надява, че ще дойде денят, в който отново ще види дъщеря си, въпреки че разполагала само с една черно-бяла снимка на детето.

Миналият месец майката получила телефонно обаждане и за нейно учудване я търсела собствената й дъщеря. По-късно била направена ДНК експертиза, която доказала, че девойката наистина е дете на Джой.

23-годишното момиче поискало от родителите си акта си за раждане, но те така й не го дали, което породило съмнения у нея. Така тя попаднала в Центъра за отвлечени деца и открила информация за бебе, което било отвлечено преди 23 години.

В момента полицията разследва случая. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия