Лили Иванова демонстративно напусна постановката "Вишнева градина"

Естрадната певица Лили Иванова за пореден път демонстрира характер, като напусна най-демонстративно театрален спектакъл. Тази неделя поп певицата посети постановката "Вишнева градина", която се играе в Народен театър "Иван Вазов&quo

2011-01-24 00:22:37
Лили Иванова демонстративно напусна постановката
Естрадната певица Лили Иванова за пореден път демонстрира характер, като напусна най-демонстративно театрален спектакъл.

Тази неделя поп певицата посети постановката "Вишнева градина", която се играе в Народен театър "Иван Вазов". Тя е дело на покойния Крикор Азарян и в нея участват Ана Пападопулу, Наум Шопов, Валентин Танев, Захари Бахаров, Валентин Ганев, Деян Донков и други. Лили Иванова бе придружена от млад мъж и жена на средна възраст и тримата се настаниха на ВИП местата на първи балкон.

Останалите посетители бяха силно изненадани от визията на певицата - тя бе с обувки на 20-сантиметров ток и доста екстравагантен тоалет, който бе от сатен, дантели и много вериги и катарами.

Лили Иванова явно не хареса постановката и не я изгледа до край - тя си тръгна по време на антракта. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия