Бившият на Сандра Бълок много бързо я забрави

Бившият съпруг на Сандра Бълок – Джеси Джеймс, много бързо я забрави и обяви годежа си с майсторката на татуировки Кат Вон Ди. Въпреки че в продължение на месеци след развода си с носителката на „Оскар” Джеймс се опитваше да

2011-01-23 00:03:07
Бившият на Сандра Бълок много бързо я забрави
Бившият съпруг на Сандра Бълок – Джеси Джеймс, много бързо я забрави и обяви годежа си с майсторката на татуировки Кат Вон Ди.

Въпреки че в продължение на месеци след развода си с носителката на „Оскар” Джеймс се опитваше да си я върне, изглежда, че чувствата му към нея вече са се изпарили. Доказателство за това е предстоящата му сватба с най-добрата му приятелка .

„2010 година беше най-прекрасната в живота ми, защото се влюбих в най-добрата си приятелка. Влюбих се в невероятна жена, която беше до мен и ме подкрепяше, когато всички ми бяха обърнали гръб”, заяви татуираният моторист.

Сандра Бълок и Джеси Джеймс се ожениха през 2005 г. В края на март месец миналата година обаче наяве лъснаха многобройните му изневери, които станаха причина за разпада на брака им през юни.

В последно време името на носителката на „Оскар” пък се свързва с актьора Райън Рейнолдс, който наскоро също се раздели със съпругата си – Скарлет Йохансон. Засега обаче двамата отричат да са заедно и твърдят, че са просто приятели.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия