Кортежът на Бойко Борисов удари кола, тя изхвърча от пътя

Кортежът на Бойко Борисов е претърпял пътен инцидент. На път за Плевен колите от кортежа на премиера са причинили леко пътнотранспортно произшествие. Автомобилите предприели неправилно изпреварване и ударили кола, която изхвърчала от пътя. Няма постр

2011-01-21 23:35:30
Кортежът на Бойко Борисов удари кола, тя изхвърча от пътя
Кортежът на Бойко Борисов е претърпял пътен инцидент. На път за Плевен колите от кортежа на премиера са причинили леко пътнотранспортно произшествие. Автомобилите предприели неправилно изпреварване и ударили кола, която изхвърчала от пътя. Няма пострадали.

Потърпевшата дама твърди, че полицията в Плевен й е отказала да опише щетите по колата й, както и да й предостави декларация за ПТП. Шофьорката разказва, че автомобил със специален режим на движение е изблъскал нейната кола от пътя и я принудил да влезе в банкета.

Инцидентът се е случил около обяд, когато към Плевен е пътувал министър-председателят на България Бойко Борисов. Началникът на НСО казва, че в инцидента не е участвала кола от кортежа на премиера.

Жената разказва, че кортежът я е изпреварил 10-тина километра преди Плевен. Заради завой и насрещно движение зад нея останали две коли, които били с включена сигнализация. В мига, когато джипът е изпреварвал автомобила на дамата, той се приближил максимално до нея и е ожулил лявата врата на колата, огледалото се е прибрало и в един момент се показала ръка, която ударила с юмрук по тавана й. Жената много се стреснала и първоначално не е успяла да осъзнае какво точно се случва.

От НСО твърдят, че инцидентът е случаен - жената завила рязко в ляво и двете коли леко се закачили. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия