Американец съди Скалата и Трите хикса

18-годишен американец на име Роналд Башъм е завел дело срещу две от най-големите звезди на професионалния кеч – Дуейн Джонсън (Скалата) и Пол Левеск (Трите хикса), както и кеч федерацията WWE. През 2000 г. Башъм бил в публиката, наблюдав

2011-01-07 23:03:56
Американец съди Скалата и Трите хикса
18-годишен американец на име Роналд Башъм е завел дело срещу две от най-големите звезди на професионалния кеч – Дуейн Джонсън (Скалата) и Пол Левеск (Трите хикса), както и кеч федерацията WWE.

През 2000 г. Башъм бил в публиката, наблюдавайки поредния мач срещу Скалата и Трите хикса, чиято борба се разгорещила дотолкова, че двамата напуснали ринга и прескочили загражденията.

В ожесточения бой кечистите разбутали публиката, което довело до падането на една жена върху момчето, което тогава било на 7 години.

Инцидентът довел до неприятни проблеми с коляното, в резултат на които се наложило Бешъм да бъде опериран съвсем наскоро.

Сега тийнейджърът обвинява световната федерация по кеч за това, че не е съумяла да осигури необходимата защита на публиката. Той е повдигнал обвинения и срещу Дуейн Джонсън и Пол Левеск за тяхното „безрасъдно и умишлено злонамерено поведение”.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия