Деми Ловато мина тънко

Американската певица и актриса Деми Ловато мина тънко, като изплати обезщетение на ударената от нея танцьорка в размер на много по-малко от 100 000 долара. Преди около 2 месеца стана ясно, че звездата на „Дисни” е насинила окото н

2011-01-05 22:04:24
Деми Ловато мина тънко
Американската певица и актриса Деми Ловато мина тънко, като изплати обезщетение на ударената от нея танцьорка в размер на много по-малко от 100 000 долара.

Преди около 2 месеца стана ясно, че звездата на „Дисни” е насинила окото на една от танцьорките, с които пътувала в частния си самолет. Тогава момичето на име Аксел Уелш заплаши със съд Ловато, но тези дни бе съобщено, че в крайна сметка се е стигнало до извънсъдебно споразумение.

Запознати с цялата ситуация коментираха, че компенсацията, която Уелш е получила, всъщност била доста по-малка от очакваната. Въпреки че до момента никой официално не е съобщил точната сума, близки до „Дисни” звездата се кълнат, че Ловато е платила много по-малко от 100 000 долара.

„Сумата дори не е близко до 100 000 долара, тя е много по-малка. Но Алекс е доволна от споразумението. Мисля, че тя просто иска да продължи напред и да забрави за случилото се”, коментира източник, близък до Ловато.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия