Пиян мъж сбърка дома си и хвана чужда жена в изневеря, набиха го

Пиян мъж от Благоевград отнесе здрав пердах от съсед, след като обърка дома си и влезе с взлом в чужд апартамент. Инцидентът станал в блок на ул. Струма в кв. Струмско. 35-годишният мъж сбъркал етажите - вместо да отиде на четвъртия, където живее,

2011-01-03 19:52:17
Пиян мъж сбърка дома си и хвана чужда жена в изневеря, набиха го
Пиян мъж от Благоевград отнесе здрав пердах от съсед, след като обърка дома си и влезе с взлом в чужд апартамент. Инцидентът станал в блок на ул. Струма в кв. Струмско.

35-годишният мъж сбъркал етажите - вместо да отиде на четвъртия, където живее, се опитал да влезе в апартамент на третия етаж. Ядосал се е, че жена му е заключила, защото е закъснял и разбил вратата с шут. След това влязъл в спалнята, където в леглото били съседът и жена му. Тогава мъжът извикал: "Най-накрая те хванах да ми изневеряваш с чужд мъж" и тръгнал към стреснатия си съсед. Съпругът избутал нежелания гост в хола, където започнал да го бие.

Пострадалият пишман-пияница бе откаран в болницата с две затворени очи от ударите с юмруци. Няма основания да бъде задържан побойникът, понеже пияният мъж е влязъл с взлом в дома му.
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия