Дейвид Шуимър ще става баща

44-годишният актьор Дейвид Шуимър, познат на българските зрители най-вече като Рос от хитовия сериал „Приятели”, ще става баща. Новината бе официално потвърдена по-рано тази седмица от говорителя на звездата, който заяви, че бъдещи

2010-12-24 16:02:55
Дейвид Шуимър ще става баща
44-годишният актьор Дейвид Шуимър, познат на българските зрители най-вече като Рос от хитовия сериал „Приятели”, ще става баща.

Новината бе официално потвърдена по-рано тази седмица от говорителя на звездата, който заяви, че бъдещите родители „са на седмото небе от щастие”.

Двамата от няколко седмици знаели, че Зоуи Бъкман е бременна, но от суеверие решили да изчакат известно време преди да съобщят радостната новина.

„Всички много се радваме за тях. Двамата са страхотна двойка и мечтаеха за дете още от лятото, когато се ожениха. Те ще бъдат невероятни родители, сега е перфектното време да имат семейство”, заяви близък приятел на 44-годишният актьор.

Дейвид Шуимър и фотографката Зоуи Бъкман се ожениха на тайна церемония през юни месец тази година. Двамата се запознаха през 2007 г. по време на снимките на комедията “Run Fat Boy, Run”.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия