Кейти Пери и Ръсел Бранд се отдават на благотворителност

С настъпващите празници американската изпълнителка Кейти Пери и съпругът й Ръсел Бранд са решили да се отдадат на благотворителност. Тези дни двамата съобщиха, че възнамеряват да основат своя собствена благотворителна фондация, чрез която да по

2010-12-23 18:19:25
Кейти Пери и Ръсел Бранд се отдават на благотворителност
С настъпващите празници американската изпълнителка Кейти Пери и съпругът й Ръсел Бранд са решили да се отдадат на благотворителност.

Тези дни двамата съобщиха, че възнамеряват да основат своя собствена благотворителна фондация, чрез която да помагат на хората в нужда.

„Ръсел промени коренно живота си и сега иска да помогне на другите хора също да го направят. Въпреки че изглежда лошо момче, дълбоко в себе си той е много добър човек”, разкри пред британското издание на списание “Grazia” Кейти Пери, напомняйки за зависимостта на Ръсел Бранд от хероин в миналото.

„Двамата от много време имаме идея да основем своя фондация, чрез която да помагаме на хората - да ги нахраним, да ги облечем и да им осигурим подслон. Не искаме да използваме славата си само за да си седим върху планина от пари. Искаме да направим нещо значимо с финансовите средства, с които разполагаме в момента”, допълни още 26-годишната певица.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия