Хейди Монтаг показва белезите си от операциите

Хейди Монтаг получи прякора си "Маниачка по пластични операции" преди известно време заради желанието й да поправя какво ли не по тялото и лицето си.  Друг прякор на Хейди е "Изкуственото момиче" заради всичките пластични про

2010-12-22 15:29:46
Хейди Монтаг показва белезите си от операциите
Хейди Монтаг получи прякора си "Маниачка по пластични операции" преди известно време заради желанието й да поправя какво ли не по тялото и лицето си.  Друг прякор на Хейди е "Изкуственото момиче" заради всичките пластични процедури, които си е правила.

В списание Лайф Енд Стайл тя показала всичките си белези, които са над 10. Хейди е едва на 24 години и тези ранни и чести операции ще съсипят визията и здравето й след години. Специалисти казват, че тя е нямала никаква нужда от хирургическа намеса, но Хейди е била убедена, че се налага.

"Тя сега обвинява операциите и търси вина в други хора, а не в себе си. Лекарите са й казвали, че няма нужда от каквито и да е процедури, но тя не обичала да слуша какво говорят хората.

"Тя винаги прави кавото си иска. Сега ще си носи кръста"- споделил нейн близък, който очевидно не е с добро мнение за нея. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия