Сандра Бълок – обявена за „Жена на годината”

Холивудската актриса Сандра Бълок бе обявена за „Жена на годината” от списание „Пийпъл”. Въпреки че през 2010 г. звездата се раздели със съпруга си Джеси Джеймс заради многобройните му изневери, макар и дълбоко наранена

2010-12-21 21:24:40
Сандра Бълок – обявена за „Жена на годината”
Холивудската актриса Сандра Бълок бе обявена за „Жена на годината” от списание „Пийпъл”.

Въпреки че през 2010 г. звездата се раздели със съпруга си Джеси Джеймс заради многобройните му изневери, макар и дълбоко наранена тя все пак успя да превъзмогне раздялата и да продължи напред.

През лятото 46-годишната актриса осинови момченце от афроамерикански произход, с което успя да запълни празнината в сърцето си.

Само преди няколко месеца Бълок оглави класацията на списание „Форбс” за най-добре платените актриси в Холивуд през последните 12 месеца.

В началото на март звездата успя да достигне символичен връх в своята кариера, след като грабна най-престижната награда в света на киното – „Оскар” за най-добра актриса (за участието й в драмата „Сляпата страна”).

Въпреки че ден преди това тя се окичи и с антиотличието „Златната малинка” (за участието и във филма „Всичко за Стийв”), другата комедия, в която Бълок се снима тази година („Предложението”), постигна значителен успех.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия