Порното с Андрея ми промени живота и ме открехна на чалга вълна

Здравейте Приятели, Чета тук статии и мненията ви във форума и недоумявам как може толкова да отричате чалгата. Всъщност преди и аз бях така. И дума не можеше да става за чалга, поп-фолк и т.н. Много статии има по темата, но реших и аз да пратя м

2010-12-21 22:07:15
Порното с Андрея ми промени живота и ме открехна на чалга вълна
Здравейте Приятели,

Чета тук статии и мненията ви във форума и недоумявам как може толкова да отричате чалгата. Всъщност преди и аз бях така. И дума не можеше да става за чалга, поп-фолк и т.н.
Много статии има по темата, но реших и аз да пратя моето мнение на вестник Тий-проблем, като се надявам да го вземат под внимание.

Само да ви кажа, че аз съм момче и живея във Варна. На 23 години съм. Уча във висше училище. Обличам се по последните модни тенденции на града и въобще не съм глупав. Ако си спомняте за теста за интелигентност на нацията, който даваха по телевизията, аз изкарах 99 точки, като почти никой не ми помагаше.

Като бях малък аз слушах само рап музика, черно и малко арънби. Обличах се развлачено, носех шапка с шест шева и бродирано NY на нея. Това така и не разбирах какво означава, но чак по-късно ми стана ясно, че е  съкращение и означава "Нова година" (NY - New Year). Всички яки рапери носехме такива шапки.

По-късно нещо рапа ми писна, а и си харесах една мацка дето слушаше електронно. И аз минах на тва. Веднага станах и хакер. Един път даже хакнах страницата на iahoo. Не знам защо казват, че е трудно да хакваш. Аз отворих един браузер и заредих пощата. После дадах на менюто филе и след тава саве ас. Запазих файла на работния си плот. След това го отворих с една яка програма за хакване - нотепад се казваше. Слязах по средата на файла. Там имаше написано нещо на английски. Аз изтрих малко от него и после написах "Този сайт беше хакнат от Божо Тирбушона" (така ми викаха в квартала... не знам що). След това запазих файла и го стартирах. Пощата се зареди и надписа ми беше там. Толкова много се кефех.

Бая време слушах електронно. Даже ходих на едно яко парти. Бях си боядисал косата в червено и гепех маската за електрожен на дядо - голям хит бях.

През тези времена толкова много мразих чалгата, че почти не гледах. Само по кабелната в градчето ни вечер имаше поздрави дето пускат някоя чалга и върху нея написваха поздрава. И мен ме бяха поздравили и много се кефех. Ама само толкова.. иначе мразех чалга.

В университета имах една много яка колежка. Казваше се Андрея. Един ден ме беше поканила у тях да решаваме някакви матрици по висша математика. По едно време тя отиде до тоалетната и нещо се забави (сигурно пускаше голямото торпедо). Аз и седнах на компа и реших да разцъкам (нали бях хакер). Намерих някакъв видео файл и какво да видя като го пуснах. Беше някакво клипче на което тя танцуваше полугола. Беше перфектна. Явно бившето й гадже беше правило клипа. Танцуваше на една песен си спомням на Ивана дето се пееше "събуди ме в два през нощта". Този момент преобърна живота ми. Малко по-малко започнах да слушам поп-фолк и да не му се дразня толкова. Започнах да се обличам по модата и да ходя по култови заведения. В някой от тях вземах вип сепаре. След като станах готин, Андрея почна да се води с мен. Вече 3 години сме заедно и чакаме бебе. Скоро ще се женим.

Моля, НЕ разпращайте много тази статия на приятели, че не искам да се разчува, да не ме познае някой познат.

-----------------------
* Текстът  е публикуван в оригиналния  си вариант,  без намесата на коректори и редактори. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Digmon
преди 11 години

Хахахаха вие хора не разбирате от бъзик. Тази статия иронизира точно такива хора. И аз се вързах, но след като прочетох "съкращение и означава "Нова година" (NY - New Year)." ми стана ясно, че е бъзик. Браво на автора, докарал си го ама на моменти си прекалил, но явно само аз съм разбрах :Д .

MartiniicA666
преди 12 години

Първо : Модата е за комплексари ! Второ : Чалгата си е порно без никаква цензура ! Трето : Кой не обича порно , ама не искам да гледам порно с *** :Д Четвърто : Много бързо си променяш мнението, дали толкова бързо ще оставиш и момичето ? ? ?И най - накрая тоя няма никакъв акъл ! ! ! :Д

BikerGirl
преди 12 години

Много жалко... още един в кюпа, ама като гледам колко нередовен изглежда, нищо чудно. Тия 99 точки ги остави настрана, че си ги изкарал, един интелигентен човек знае, че да се обличаш по последна мода и да учиш някъде съвсем не са критерий за нещо си... Колко простаци завършиха, изобщо нивото нао бразованието падна.А относно музикалните ти вкусове, няма да коментирам, само ще запазя минута мълчание! -|- Амин

GD
преди 12 години

Как може да слушате тая чалга? Вярно всеки си има вкус ама то става банално вече.. става едно копиране на песни playback...един пълен разврат и днешните момичета копират точно от тях.Замислете се малко бе хора.Относно тази статия обличал се по последна мода пък бил умен.Обличай се както ти харесва на теб на един мъж на 23 както казваш че си, а не по последна мода.Ако значи последната мода да ходиш гол по улиците ще ходиш ли? Само защото е модерно така??? Отговори ми на тоя въпрос????

FuCKkK13
преди 12 години

ахахаха добре.. айде да им е живо и здраво бебенцето,ама не вярвам мн мн - не знам,защо :Д .. а колкото до чалгата - да си я слуша човека,само да не ни дава съвет да я слушаме,че народа достатъчно се е провалил,няма нужда от повече

Pr07o7yp3
преди 12 години

"Обличам се по последните модни тенденции на града и въобще не съм глупав." - Това изречение малко си противоречи.Иначе, аз също харесвам чалгата, не заради разголените какички, които правят стриптийз на сцената, и порно в клиповете си. Текстовете им са пълна скръб, но аз и без това не си правя труда да се вслушвам в тях.Харесвам я заради мелодичността си.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия