Блейк Лайвли обича да готви

Блейк Лайвли обича да готви всякакви вкусотии и по-рано този месец тя посети Le Cordon Bleu, специално училище за готвачи във Франция. Звездата преди да стане актриса в Холивуд си е мечтала да бъде главна готвачка в изискано заведение. Тя има дост

2010-12-17 13:48:45
Блейк Лайвли обича да готви
Блейк Лайвли обича да готви всякакви вкусотии и по-рано този месец тя посети Le Cordon Bleu, специално училище за готвачи във Франция.

Звездата преди да стане актриса в Холивуд си е мечтала да бъде главна готвачка в изискано заведение. Тя има доста добри умения в кулинарията и ще посещава известно време в училището, за да научи различни похвати и трикове в готвенето.

Нейната кариера като актриса й е помогнала много за приемането й в Le Cordon Bleu, защото там могат да учат само истински таланти и понякога известни личности. Блейк е съчетание и от двете.

"Прекрасно е да направиш от обикновена храна произведение на изкуството и разбира се след това да го изядеш. Двете най-важни неща в кулинарството са видът и вкусът на храната. Според моите приятели аз готвя много вкусно и реших, че училището ще ми помогне да осъществя мечтата си и да получа диплома за професионален готвач. " - споделя Лайвли. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия