Кейт Мос ще става фермерка

Кейт Мос иска да притежава собствена ферма в отдалечен край на Котсулдс в Западна Англия. Тя също така е подала всички нужни документи за разрешение и е платила необходимите такси, за да може да започне с обработката на земята, която е купила.

2010-12-16 19:33:06
Кейт Мос ще става  фермерка
Кейт Мос иска да притежава собствена ферма в отдалечен край на Котсулдс в Западна Англия.

Тя също така е подала всички нужни документи за разрешение и е платила необходимите такси, за да може да започне с обработката на земята, която е купила.

"Кейт вече е почти готова, започнала е засаждането на зеленчуци и плодове, направила е три градини с плодови дървета и не се спира по цял ден. Тя мисли да направи фермата свободна за достъп на животни и дори част от продуктите да се дават на дивите животни да се хранят. Кейт обича идеята, че ще се занимава с любимото си нещо и ще помага на животинки. " - споделя нейн близък за списание "Англия днес".

Приятелки на супермодела мислят, че това е някаква нейна прищявка и скоро ще се откаже. Въпреки това със силата, която е започнала работа по фермата, Мос надали ще спре да се занимава, като се знае, че това е една от мечтите й. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия