Линдзи Лоън ще бъде съдена от фотограф

Линдзи Лоън ще бъде пусната във вторник следващата седмица от рехабилитационния център за зависимости, но не, за да купува подаръци, а за да се яви в съда като обвиняема. Фотограф е подал съдебен иск срещу модната компания на Лоън на име 6126 за

2010-12-14 22:04:04
Линдзи Лоън ще бъде съдена от фотограф
Линдзи Лоън ще бъде пусната във вторник следващата седмица от рехабилитационния център за зависимости, но не, за да купува подаръци, а за да се яви в съда като обвиняема.

Фотограф е подал съдебен иск срещу модната компания на Лоън на име 6126 за неизплатен хонорар. Скот Нейтън е правил специални снимки на продукти и други неща и е трябвало да получи един процент от печалбата след продаването им.

Тези пари не са били изплатени в обявения срок и той е решил да не чака повече. Освен Лоън, Скот ще съди и Universal Music Group затова, че са използвали снимка, направена от него, за непозволена цел.

Адвокатът на Нейтън, Филип Нивайни, е дал следния коментар: "Аз мисля, че това е поредният пример за корпоративно своеволие и непризнаване на авторски права." Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия