Пореден акт на насилие срещу ученик

Пореден екшън, с пострадал ученик, се разигра в неделя във Враца. 13-годшно момче, възпитаник на  елитно училище в града, е пребит жестоко в интернет клуб “Матрицата”. Тийнейджърът отишъл в неделя  с приятели в залата и

2010-12-14 14:43:27
Пореден акт на насилие срещу ученик
Пореден екшън, с пострадал ученик, се разигра в неделя във Враца. 13-годшно момче, възпитаник на  елитно училище в града, е пребит жестоко в интернет клуб “Матрицата”.

Тийнейджърът отишъл в неделя  с приятели в залата и победил в една от игрите 18-годишния Дилян. Голямото момче не могло да преживее загубата  и предизвикало по-малкия ученик да излязат навън и да се разберат.  Едва стъпили на улицата, Дилян се обърнал и  забил два юмрука в лицето на момчето. Децата, които били наоколо и пред очите  на които се случило всичко, веднага се обадили на родителите.

13-годишния тийнейджър  приет в местната болница  с обезобразено лице, а за да се наместят костите на  счупения му нос, се е наложила операция.

Дилян, който живее в дом за деца, лишени от родителски грижи “Асен Златаров” е арестуван на 24 часа.  В районното управление  той казал, че съжалява, но  се установило че побойникът е стар познайник на полицията, защото в досието му  имало поредица от дребни кражби и още два побоя.

Родителите на пострадалото дете са категорично, че ще го съдят, защото счупеният нос се квалифицира като средна телесна повреда.  Отделът за закрила на детето вече е уведомен, започнало е и полицейско разследване по случая. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия