Харисън Форд атакува новинарски предавания

Актьорът е недоволен от нещата, които се отразяват в медиите и не му харесва, че много важна информация се крие от хората. Харисън Форд: "Въпреки че уважавам няколко телевизии, съм на мнение, че новинарските емисии карат хората да затъпяват

2010-12-13 23:26:50
Харисън Форд атакува новинарски предавания
Актьорът е недоволен от нещата, които се отразяват в медиите и не му харесва, че много важна информация се крие от хората.

Харисън Форд: "Въпреки че уважавам няколко телевизии, съм на мнение, че новинарските емисии карат хората да затъпяват и дават абсолютно ненужна информация. Вместо хората да гледат глупости за звезди, трябва да се показват истинските социални и международни проблеми."- споделя актьорът.

Новините ни запознават с това, което се е случило или евентуално ще се случи. Харисън Форд е казал допълнително, че новини, които повтарят почти едно и също всеки ден, трябва да слязат от екрана.

 Той е запален по политиката и предимно я следи от вестници и новинарски емисии, и споделя, че понякога откровенно изпада в ужас, когато види глупостите, въртящи се уж във важни предавания и т.н. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия