Черил Коул се среща тайно с 50 Cent?

Според информация, публикувана на страниците на американското списание “Grazia”, от няколко месеца британската изпълнителка Черил Коул се среща тайно с рапъра 50 Cent. Източници, близки до 27-годишната певица, разкриват, че тя изпол

2010-12-11 22:44:31
Черил Коул се среща тайно с 50 Cent?
Според информация, публикувана на страниците на американското списание “Grazia”, от няколко месеца британската изпълнителка Черил Коул се среща тайно с рапъра 50 Cent.

Източници, близки до 27-годишната певица, разкриват, че тя използва близкото си приятелство с танцьора Дерек Хоу, за да прикрие връзката си с чернокожия рапър.

Истината обаче съвсем скоро щяла да излезе наяве, тъй като двамата не възнамерявали да крият дълго време интимните си взаимоотношения.

„Тя винаги е изпитвала нещо към 50 Cent, но беше омъжена и това не й позволяваше да предприеме някакви действия спрямо него. По-рано тази година обаче двамата се запознаха. Срещаха се няколко пъти и наистина се сближиха. Той я обсипва с внимание и на нея това наистина й харесва”, заяви близък приятел на 27-годишната певица.

„Тя е наистина влюбен в един човек и неговото име е 50 Cent”, допълни още източникът.

В действителност британската изпълнителка е правила многобройни признания за симпатиите си към американския рапър. В предишни свои интервюта 27-годишната звезда дори е споделяла, че иска да си направи цял футболен отбор с деца от 50 Cent.

Черил Коул беше омъжена за футболиста Ашли Коул в продължение на 4 години. Този февруари обаче наяве лъснаха многобройните му изневери, което сложи край на брака им. Двамата са официално разведени от септември месец.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия