Филип Киркоров влезе в психиатрична клиника

Руският певец Филип Киркоров е постъпил в израелската психиатрична клиника “Тел- а-Шомер”.  След скандала с  тв режисьорката Марина Яблокова, която той преди дни преби,  Киркоров е   напуснал Русия и  е вл

2010-12-10 15:50:03
Филип Киркоров  влезе в психиатрична клиника
Руският певец Филип Киркоров е постъпил в израелската психиатрична клиника “Тел- а-Шомер”.  След скандала с  тв режисьорката Марина Яблокова, която той преди дни преби,  Киркоров е   напуснал Русия и  е влязъл в болницата  да се лекува.

Представителите на певеца  не дават никаква информация, но  се знае, че в момента на Киркоров  се пряват изследвания.  Самият той   смятал, че е наложително да се откаже от планираните  изяви за декември, а що се отнася до новогодишните програми - всичко  ще зависи от мнението на лекарите.

Певецът обяснява, че има отвреме навреме такива пристъпи, при които не може да се контролира, а после пък не може да  обясни каква е причината за такова поведение.

През последните дни Киркоров много  отслабнал. Той искал  лично да се извини на Яблокова, но тя не вдигала телефона си. Тя не била съгласна и с извънсъдебно споразумение и  държи певецът да иде на съд. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия