Робърт Дауни младши: "Затворът не е по-страшен от снимачната площадка"

46-годишният Робърт Дауни младши споделя, че затворът не е по-страшен от училището или снимачната площадка. Той допълва, че престоят му там нито му е помогнал с нещо, нито му е навредил. "Знам, че изживях времето в затвора заради определени

2010-12-06 21:35:14
Робърт Дауни младши:
46-годишният Робърт Дауни младши споделя, че затворът не е по-страшен от училището или снимачната площадка. Той допълва, че престоят му там нито му е помогнал с нещо, нито му е навредил.

"Знам, че изживях времето в затвора заради определени причини и тепърва започвам да ги осъзнавам. Запомнете, че това е Калифорния: Идвате на ваканция и си тръгвате с присъда. Не мога да повярвам,че не съм отишъл в затвора по-рано"- споделя шеговито Робърт.

Дауни казва, че затворът е точно като публично училище. Снимачната площадка също прилича на затвор за него. Той допълва, че ако знаеш какво е да имаш лоша ръзка с някого, който те преследва и ти досажда,  то знаеш и какво е да имаш съкилийник, който да иска да те убие.

Въпреки всичко това, Робърт не пожелава затвор на никого, но споделя, че престоят му там, нито го е променил, нито го е спрял от нещо, нито го е променил коренно, но може би само го е направил по-силен.

Дауни младши прекара 16 месеца в затвора през 1996 година заради притежание на наркотици.  Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия