Дъщерята на Дженифър Гарнър стана състезателка с коли

Дженифър е позната като една от най-грижовните и активни майки в Холивуд, може би и по целия свят. Тя отделя много време на детето си и го възпитава по много добър и примерен начин. Преди 2 дни актрисата завела дъщерите си Вайлът на 5 годинки и С

2010-12-06 20:04:09
Дъщерята на Дженифър Гарнър стана състезателка с коли
Дженифър е позната като една от най-грижовните и активни майки в Холивуд, може би и по целия свят. Тя отделя много време на детето си и го възпитава по много добър и примерен начин.

Преди 2 дни актрисата завела дъщерите си Вайлът на 5 годинки и Серафина на 2 годинки на забавление, което наподобявало нашите панаири. Там Вайлът се влюбила в една малка картинг количка  и карала по писта с невероятните 10 километра в час.  Дъщерята на Гарнър била много добра и показала умения, за които майка й не предполагала.

Момичето харесало розовата малка кола и доста време правила обиколки и се забавлявала. Дженифър казала, че ако след време Вайлът иска да стане състезател, няма да я спира и дори ще й помогне.

След голямата й дъщеря се оказало, че и малката 2-годишна Серафина си падала по "бързите" коли. Двете дечица прекарали доста време зад волана. Според служител в увеселителния парк момиченцата били много възпитани, мили и не са били разглезени. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия