Ким Кардашиян се оттегли от бизнеса с кредитните карти за деца

Ким Кардашиян и сестра й се оттеглиха от  бизнеса с кредитни карти след като съдия от САЩ заплаши да ги съди и да забрани със закон даването на предплатени карти на малолетни. Kardashian Prepaid MasterCard е карта, която дава функцията на ро

2010-12-02 20:46:14
Ким Кардашиян се оттегли от бизнеса с кредитните карти за деца
Ким Кардашиян и сестра й се оттеглиха от  бизнеса с кредитни карти след като съдия от САЩ заплаши да ги съди и да забрани със закон даването на предплатени карти на малолетни.

Kardashian Prepaid MasterCard е карта, която дава функцията на родители да вкарат определена сума пари и техните деца да могат да теглят от нея.

Схемата е такава, че всеки месец се таксуват близо 8 долара за обслужване + един долар за всяко добавяне на пари и 2 долара за всяка друга транзакция през картата.

Главният съдия на Кънектикът се изказа абсолютно категорично, че тази карта не би трябвало да я има, защото е пладнешки грабеж.

Сестрите Кардашиян са искали да бъдат от полза, но след като са осъзнали, че картата всъщност ще бъде в ущърб на ползвателите, са се оттеглили от дейността. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия