Джон Майер хвърлил око на Ева Лонгория

Според последни задокеански клюки американският музикант Джон Майер е хвърлил око на актрисата Ева Лонгория, която в момента е в процес на развод със съпруга си Тони Паркър. След като вкара в леглото си редица знаменитости, сред които Дженифър

2010-12-01 21:27:19
Джон Майер хвърлил око на Ева Лонгория
Според последни задокеански клюки американският музикант Джон Майер е хвърлил око на актрисата Ева Лонгория, която в момента е в процес на развод със съпруга си Тони Паркър.

След като вкара в леглото си редица знаменитости, сред които Дженифър Анистън, Джесика Симпсън и Тейлър Суифт, сега сексапилният музикант е взел на прицел звездата от „Отчаяни съпруги”.

„Джон е полудял по Ева. Има нещо в жените, преживели раздяла наскоро, което го побърква. Същото беше положението и с Джесика, когато тя се раздели с Ник”, разкриха приятели на Майер.

Близки до Лонгория обаче са сигурни, че тя няма да се поддаде на чара на музиканта.

„Изключено е тя да започне връзка толкова скоро след раздялата си с Тони. Майер може да й изпрати всичките цветя на света и да й прави серенади под прозореца, но това няма да промени нищо. Ева иска да бъде известно време сама. Тя все още се чувства съкрушена заради изневерите на Тони”, коментираха близки приятели на актрисата.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия