Майкъл Кейн не е готов да се пенсионира

Великият актьор Майкъл Кейн не му е минавало дори през мисълта пенсионирането. Той се чувства много добре, в отлично здраве е и е готов за много филми. Кинолегендата наскоро издаде нова книга на име "Слонът на Холивуд". "Не ти с

2010-11-30 23:47:54
Майкъл Кейн не е готов да се пенсионира
Великият актьор Майкъл Кейн не му е минавало дори през мисълта пенсионирането.

Той се чувства много добре, в отлично здраве е и е готов за много филми. Кинолегендата наскоро издаде нова книга на име "Слонът на Холивуд".

"Не ти се пенсионираш, а филмите пенсионират теб. Така че, ако филмите преценят, че аз вече съм прекалено дърт, ще прекрам известно време на Бахамите." - казал Майкъл на  Britain"s Sky News.

Въпреки че е прекарал много голяма част от кариерата си в Холивуд, актьорът не е загубил британското си чувство и във всеки един филм това се усеща. Наскоро той се захвана с политика и се бори за правата на работещите хора.

"Аз не залагам пари, аз залагам живота си. Така действам почти във всяко едно отношение. За мен работещият човек крепи държавата, а не богаташите. Затова реших да се опитам да помогна с каквото мога. " - споделил Кейн в заключение. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия