Здравословното състояние на актьора Андрей Баташов се влошава

Шансовете на актьора Андрей Баташов да има успех при чернодробната трансплантация вече клонят към нула. За съжаление, той има ку-треска, с която се е заразил преди месеци, но тя се проявява сега, когато защитните сили на организма му са слаби. Състоя

2010-11-27 05:00:31
Здравословното състояние на актьора Андрей Баташов се влошава
Шансовете на актьора Андрей Баташов да има успех при чернодробната трансплантация вече клонят към нула. За съжаление, той има ку-треска, с която се е заразил преди месеци, но тя се проявява сега, когато защитните сили на организма му са слаби. Състоянието на Баташов се влошава и той в момента се намира в Клиниката по интензивна терапия.

Предаването "Байландо" направи специално издание, посветено на актьора, където бяха събрани 40 000 лв, за да се помогне финансово за животоспасяващата операция, на която трябва да се подложи.

Организиран е и благотворителен концерт-спектакъл, който ще се проведе на 4 декември от 19.30 часа в Театър 199, в него ще вземат участие актьорите Стефан Спасов, Александър Митрев, Иво Тончев, Божидар Попчев и Костадин Господинов.

Екипът на Teenproblem.net силно се надява Андрей Баташов да има сили да се подложи на операцията и да оздравее, защото България не трябва да губи достоен човек като него! Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия