Тейлър Лаутнър има сериозна връзка с Лили Колинс

Тейлър Лаутнър има сериозна връзка с дъщерята на Фил Колинс, Лили. Баща й дори се е запознал на официална вечеря с певеца и са разговаряли за много неща. Тейлър е станал много близък за кратко време с Фил и вече дори прекарват време заедно. Тейлъ

2010-11-26 18:55:56
Тейлър Лаутнър има сериозна връзка с Лили Колинс
Тейлър Лаутнър има сериозна връзка с дъщерята на Фил Колинс, Лили. Баща й дори се е запознал на официална вечеря с певеца и са разговаряли за много неща.

Тейлър е станал много близък за кратко време с Фил и вече дори прекарват време заедно. Тейлър и Лили участват  в нов филм на име "Отвличане", който е трилър с развиващо се действие в Питсбърг, Пенсилвания.

Докато снимали филма, двамата имали няколко романтични сцени и така се запалила искрата на любовта помежду им. Двамата се харесват много и са неразделни. Лаутнър би трябвало да вика "како" на Лили, защото тя е на 21 години, а той на 18 години. Доскоро Тейлър Лаутнър бе с певицата Тейлър Суйфт, но се разделиха.

Близък на Фил Колинс споделил, че Фил се правел на лош и строг, за да стресне Тейлър и успял, но добротата му бликнала и не можал да задържи "лошият" си вид дълго време. Според източника двамата са станали приятели и Фил няма против Лили и Тейлър да са заедно. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия