Джейн Фонда вдига четвърта сватба?

Холивудската актриса Джейн Фонда възнамерява да превърне приятеля си Ричард Пери в свой четвърти съпруг, съобщават американските медии. 72-годишната звезда, която беше женена за френския режисьор Роже Вадим, бившия политик Том Хейдън и медийни

2010-11-25 19:08:48
Джейн Фонда вдига четвърта сватба?
Холивудската актриса Джейн Фонда възнамерява да превърне приятеля си Ричард Пери в свой четвърти съпруг, съобщават американските медии.

72-годишната звезда, която беше женена за френския режисьор Роже Вадим, бившия политик Том Хейдън и медийния магнат Тед Търнър, е решила да мине под венчило за пореден път. Решението й било продиктувано най-вече от открития й наскоро рак на гърдата, който беше отстранен от лекарите успешно още в начален стадий.

„Ричард беше до нея през цялото това изпитание и й обеща, че ще се грижи за нея, без значение колко сериозно се окаже положението. Когато го видя в тази светлина, Джейн осъзна, че той е мъжът за нея. Ракът промени изцяло приоритетите в живота й. Ричард е мъжът на мечтите й и Джейн иска да бъде с него до края на живота си”, коментира тази седмица близък приятел на актрисата пред американския таблоид “National Enquirer”.

Джейн Фонда и Ричард Пери се сгодиха през 2009 г.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия