Колко пари събраха за Андрей Баташов в предаването "Байландо"?

Хиляди българи отделиха от бюджета си и пуснаха поне по един SMS за великия актьор Андрей Баташов. В понеделник в специалното издание на предаването "Байландо" бяха събрани 40 000 лева за лечението на Баташов. Майката на актьора е много раз

2010-11-24 01:53:29
Колко пари събраха за Андрей Баташов в предаването
Хиляди българи отделиха от бюджета си и пуснаха поне по един SMS за великия актьор Андрей Баташов. В понеделник в специалното издание на предаването "Байландо" бяха събрани 40 000 лева за лечението на Баташов. Майката на актьора е много разстроена, тя се надява синът й да се оправи, защото животът е пред него, той обича сцената и тя се надява да го види отново на нея. В момента семейството на Баташов има нужда от пари, за да може да му бъде направена трансплантация на черен дроб.

Актьорът е много честолюбив човек и ако знаеше какво се случва в понеделник, определено нямаше да позволи предаването да стане факт. Но именно затова са приятелите, за да помагат в тежки моменти, дори и да се наложи да пренебрегнат честолюбието на някого. Баташов все още е в реанимация, а там няма телевизор и той не може да види какво прави цяла България за него. Но вече е буден, в съзнание и дори има сили да се шегува с хората.

Водещата на "Байландо" актрисата Стефания Колева се свързала с Христо Мутафчиев, който доскоро също беше в критично състояние след прекаран инсулт, който имал желание да изпълни една песен в подкрепа на колегата си, но лекарите твърдо му забранили.

Всички неговите близки, приятели, познати и почитатели го подкрепят, молят се за него и му помагат, кой, с каквото може. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия