Спор между баба и внук завърши с убийство

Спор между баба и внук завърши трагично в събота  вечерта.  20-годишният Николай    зверски е заклал 70-годишната си баба в софийското село Гара Лакатник. Сигнал за инцидента е подала дъщерята на убитата жена. Тя наме

2010-11-22 15:37:30
Спор между баба и внук завърши с убийство
Спор между баба и внук завърши трагично в събота  вечерта.  20-годишният Николай    зверски е заклал 70-годишната си баба в софийското село Гара Лакатник.

Сигнал за инцидента е подала дъщерята на убитата жена. Тя намерила майка си да лежи  неподвижна на леглото, а цялата стая била опръскана с кръв..

За кратко време полицаите са задържали извършителя -  внукът на възрастната жена.
Младежът първо е ритал баба си с кубинките си, а след това  грабнал кухненски  нож , с който е нанасял ударите. По тялото на жената били намерени множество прорезни рани в областта на шията, като най-вероятно е била срязана артерията. Според полицаите  убийството е зверско клане.

Пред полицията Николай  обяснил, че бабата го обвинявала за развода на родителите му, въпреки че те били разделени още преди раждането му.

Когато младежът е намерен  в жилището на другата си баба, по  дрехите му имало засъхнала кръв, а у него бил намерен   и GSM-ът на убитата жена.

Николай е задържан за 72 часа,  повдигнато му е и  обвинение  за умишлено убийство. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия