Парис Хилтън: "НЕ на партитата"

Парис Хилтън вече не купонясвала толкова, колкото преди, защото е прекалено близо до влизане в затвора. Русокоската знае какво е да си зад решетките и не би желала да попада там и поради тази причина е решила да покротува. След всичките глупости,

2010-11-19 22:08:02
Парис Хилтън:
Парис Хилтън вече не купонясвала толкова, колкото преди, защото е прекалено близо до влизане в затвора. Русокоската знае какво е да си зад решетките и не би желала да попада там и поради тази причина е решила да покротува.

След всичките глупости, които направи за една година, тя имаше огромният късмет и връзки, за да не влезе на "топло". За последната година Парис бе заловена 4 пъти с наркотици в себе си и няколко пъти е нарушавала общественият ред.

Сай Уейтс, приятелят на Парис, е този, който я е вкарал в правия път, твърди близък на звездата. Той много държал на русата беладжийка и постоянно я "бутал" в права посока.

Парис осъзнава това и е много благодарна на Сай. Тя споделила това в интервю за известно предаване в Холивуд. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия