Неприятен инцидент е станал тези дни в хасковския дом за  деца лишени от родителска грижа “Д-р Асен Златаров”.  Учителка пратила бияч на малко момиченце, защото плачело..

Учителите от училището на малката Мими подали сигнал  за инцидента, когато тя се появила на занятия  със синини по  цялото тяло.  Момиченцето  разказало на преподавателите си какво се е случило - тя била пребита от 14-годишния Станимир, който също живее в дома.  Причина за побоя станал плачът на момиченцето. А той бил заради това, че  възпитателката отказала да го премести в друга стая, защото в тази, в която  било,  го тормозели. След отказа, Мими се разплакала и учителката  изпратила Станимир да оправи проблема.

Побойникът вкарал детето в една стая и го пребил от бой. Преподавателите от училището обаче извикали съдебни лекари , които го освидетелствали за нанесена  телесна повреда.

Без да й мигне окото, възпитателката Захаринка Илиева заявила, че не се чувства виновна, защото  тя не била карала Станимир да бие момичето, а само да го успокои.
Директорът на дома Невена Желязкова  обаче, е наредила спешна проверка на случая.
Автор: Тони