Сюзън Бойл е супер звезда

Певицата Сюзън Бойл, която зашемети Великобритания преди около 1 година, стана супер звезда в момента, в който се появи в предаването "Британците имат талант". След като тя направи два албума, Сюзън застана твърдо на първите места в естрадн

2010-11-18 21:46:46
Сюзън Бойл е супер звезда
Певицата Сюзън Бойл, която зашемети Великобритания преди около 1 година, стана супер звезда в момента, в който се появи в предаването "Британците имат талант". След като тя направи два албума, Сюзън застана твърдо на първите места в естрадното и оперно пеене.

Нейният успешен албум е продаден над 350 000 пъти само в САЩ, за една седмица. Дебютният й албум има над 700 000 продадени копия и продължават да растат.

49-годишната певица е била попитана дали мисли да направи трети албум и да се оттегли от музиката. Тя казала, че ще се оттегли,  когато гласът й спре да "работи".

Талантливата Бойл смая публиката преди време след като излезна на сцената на "Британците имат талант". тя изглеждаше като човек без талант и все едно е дошла от малко селце, което е и точно така, но гласът й накара всички хора да затаят дъх.

В момента, в който Сюзън започна да пее песента "I Dreamed a Dream", хората станаха на крака и полудяха от невероятния талант на певицата. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия