Риана подари трети меден месец на Кати Пери и Ръсел Бранд

Американската изпълнителка Риана подари трети меден месец на близката си приятелка Кати Пери и съпруга й Ръсел Бранд, като извинение за това, че не успя да присъства на сватбата на двойката, която се състоя преди по-малко от месец. Подаръкът

2010-11-14 23:50:20
Риана подари трети меден месец на Кати Пери и Ръсел Бранд
Американската изпълнителка Риана подари трети меден месец на близката си приятелка Кати Пери и съпруга й Ръсел Бранд, като извинение за това, че не успя да присъства на сватбата на двойката, която се състоя преди по-малко от месец.

Подаръкът на Риана е четиридневна почивка в столицата на ЯпонияТокио, струваща повече от 60 000 долара. Това ще е третият меден месец на двойката, тъй като самите те бяха планирали два такива – на екзотичния индийски остров Мавриций и намиращите се в близост Малдивски острови.

„Риана не е спряла да се извинява на Кати за това, че пропусна сватбата й заради професионалните си ангажименти. Отне й известно време, за да реши как да се реваншира и накрая стигна до заключението, че трябва да подари на двойката почивка в Токио, тъй като прекрасно знае, че Кати обожава японската столица”, разкри по-рано тази седмица пред британския вестник „Сън” приятел на 22-годишната певица.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия