Ема Уотсън изпила първата си чаша вино на 7 години

Британската актриса Ема Уотсън призна в свое скорошно интервю, че е изпила първата си чаша вино, когато е била едва на 7 години. Звездата от „Хари Потър” разкри, че родителите й, които са разведени вече от 15 години, винаги са я тр

2010-11-13 21:14:53
Ема Уотсън изпила първата си чаша вино на 7 години
Британската актриса Ема Уотсън призна в свое скорошно интервю, че е изпила първата си чаша вино, когато е била едва на 7 години.

Звездата от „Хари Потър” разкри, че родителите й, които са разведени вече от 15 години, винаги са я третирали като възрастен човек. Ето защо пиенето на алкохол й е било позволено още от невръстна възраст.

20-годишната актриса обаче смята, че именно липсата на забрана за употреба на алкохол още от най-ранна възраст й е помогнала да не стига до крайни изпълнения през тийнейджърските й години, когато повечето й приятели са се наливали със солидни количества спиртни напитки.

„Родителите ми никога не са ме третирали като дете. Те винаги са очаквали от мен да водим разговор като възрастни хора. Никога не са ми забранявали алкохола – изпих първата си чаша вино, разредено с вода, на вечеря, когато бях на 7. След няколко години ми се струваше много странно, когато съучениците ми се радваха на алкохола – на мен просто не ми беше интересен”, заяви Уотсън.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия