Памела Андерсън се снима гола и дари хонорара си за благотворителност

Холивудската звезда Памела Андерсън се снима за пореден път за американското издание на списанието „Плейбой”, като този път дари хонорара си от 25 000 долара за благотворителност. Красавицата дари цялата сума на благотворителната ор

2010-11-03 21:26:09
Памела Андерсън се снима гола и дари хонорара си за благотворителност
Холивудската звезда Памела Андерсън се снима за пореден път за американското издание на списанието „Плейбой”, като този път дари хонорара си от 25 000 долара за благотворителност.

Красавицата дари цялата сума на благотворителната организация “Waves 4 Water”, която се стреми да осигурява чиста питейна вода на хората, живеещи в райони, където годната за консумация вода е истински лукс.

Водата е нещо, което в богатия и индустриализиран свят се приема за даденост. В много краища на света обаче на всеки 20 секунди от заболявания, свързани с негодна за пиене вода, умира по едно дете.

884 милиона души по света нямат достъп до безопасни водоизточници, а това се равнява на повече от 10% от населението на Земята. Според доклади на ООН до 2025 г. четиридесет и осем държави с общо население над 2,8 млрд. души ще страдат от недостиг на питейна вода.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия