Наскоро се разбра, че футболистът Валери Божинов и плеймейтката Николета Лозанова са заедно. Но това всъщност не е от скоро, двамата се радват на любовта си в продължение на година.

Валери и Николета са заедно от декември месец миналата година, всичко станало случайно - разговори, SMS-и, срещи. Нещата между тях се задълбочили, футболистът имал нужда от ново начало и така тяхната връзка станала факт. Чувствата му към Алисия вече ги няма, но въпреки всичко двамата са решили да запазят добри отношения.

Валери е решил да бъде искрен с бившата си половинка и да не разиграва театър пред нея, като я лъже и наранява. Преди е имал чувства към нея, все пак това е майката на сина му, винаги ще я цени и уважава. Алисия никога не си е позволила да иска пари от него, за да си направи клип или песен, винаги се е борила сама за всичко и е вложила доста в тяхната връзка, за което Валери най-искрено й благодари. В момента фолк певицата и сина им са финансово подсигурени и футболистът ще е до тях винаги.

Николета Лозанова не е причината двамата да се разделят. Валери е бил този, който е оставил Алисия и след това е проявил желание да бъде с плеймейтката. Двамата не са направили нищо лошо, в днешно време постоянно двойките се събират и разделят. Криели са връзката си в продължение на година, защото са знаели, че ще бъдат нападнати и поругани.
Автор: Ралица Солакова