Районни прокурори от Благоевград са разпоредили проверка на  фолк клуб “Харем” заради сексоргии пред публика.

Обвинителите се самосезираха, след като местният вестник съобщи, че миналия петък  две момчета и едно момиче са правили групов секс , придружен и с орална любов, пред 50-тина посетители в клуба.  

Засега досъдебното производство ще бъде за едро хулиганство и прокурорите, в рамките на месец, ще разпитват всички клиенти, които са присъствали на секспартито. Ще бъде проверявано, разбира се, дали с тези сексоргии са участвали непълнолетни.
Любопитно е да се знае, че по време на вихрения секс  в заведението, отвън е имало  няколко полицаи, които обаче не са се намесили.

Въпросният чалга-клуб има страница във Фейсбук и там има информация, че всеки петък двойки правят секс на живо, като наградата е 2000 лева. Има съобщение във Фейсбук, че подобно парти щяло да има и на Хелоуин на 31 октомври от 23.30 часа.

На собственика на заведението  за по-малко от месец полицаи и общинари са съставили 17 акта, тъй като чалготеката  работи без необходимите документи, а няма и разрешение за удължено работно време.

Разбира се, управителката на заведението е ‘ни лук яла, ни лук мирисала’ , тя не била на работа въпросната вечер, а според нея в други вечери не имало секс.  Остава ни да се надяваме, че прокурорската проверка ще установи истината.
Автор: Тони